Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

miercuri, 9 septembrie 2009

Muncitorii de la Rocar - platiti cu banii luati pe cantina si dispensar

Prefectul Capitalei, Gabriel Oprea, a reusit ieri sa-i tina in curtea fabricii pe angajatii Rocar care erau decisi sa iasa din nou pe strazile orasului, pentru a-si cere drepturile salariale neonorate de conducere de aproape opt luni de zile. La ora 7 dimineata, prefectul a intrat pe poarta uzinei bucurestene si a discutat, timp de o jumatate de ora, cu directorul Eugen Bujoreanu, consilierul guvernamental Gruia Constantinescu si cu liderii sindicali. "V-am promis ca rezolv aceasta problema, ca sunt alaturi de dumneavoastra", le-a spus prefectul reprezentantilor salariatilor. "Am reusit sa obtin zece miliarde de lei pana astazi la ora 9, asa ca oamenii pot incepe sa isi incaseze salariile. Diferenta de 7 miliarde urmeaza sa o primiti pana vineri. Asta, din cauza birocratiei, trebuie sa respectam legile, nu?", a mai spus prefectul. Solutia gasita de APAPS, Prefectura si Guvern a fost vinderea unor active (o cantina si dispensarul medical) catre Ministerul Educatiei, care avea nevoie de acestea. Evaluarea cladirilor si procedura legala au intarziat insa, peste rabdarea muncitorilor, transferul banilor in conturile Rocar. De altfel, chiar ieri, Guvernul a publicat in Monitorul Oficial o hotarare, prin care tranzactia cu Ministerul Educatiei ramanea definitiva. Documentul stabilea valorile de 10 si 7 miliarde de lei pentru cele doua active pe care ministerul urma sa le cumpere, dar hotararea permitea virarea in conturile Rocar doar a celor 10 miliarde. Muncitorii au huiduit atunci cand echipa de negociere a iesit in curte si le-a comunicat intelegerea. Ei au spus ca nu mai cred in alte promisiuni si ca nu vor sa-si ia salariile decat atunci cand vor exista banii pentru toti angajatii. Prefectul i-a rugat pe muncitori sa astepte pana negociatorii vor vorbi cu premierul, pentru a fi siguri ca Guvernul va acorda in sedinta de astazi diferenta de sapte miliarde de lei. Echipa a fost primita imediat la Palatul Victoria, iar dupa intrevedere s-a intors cu Monitorul Oficial in care se publica decizia cu vanzarea ambelor active. Astfel, muncitorii au acceptat sa se intoarca in sectii si sa se inscrie pe listele de disponibilizari voluntare, dupa care sa-si ia salariile de la casierie. La plecare, salariatii Rocar l-au petrecut cu aplauze pe prefect pana la iesirea pe poarta fabricii. Directorul Eugen Bujoreanu spune ca cei 1.077 de angajati mai aveau de incasat 17 miliarde de lei, datoriile patronatului catre circa 630 dintre ei fiind mai mici de 10 milioane de lei pentru fiecare. Numarul angajatilor va fi redus pana la limita necesarului pentru comenzile existente. "Rocar trebuie sa devina competitiva si sa castigam licitatii", a spus Bujoreanu, adaugand ca sarcina sa este de a eficientiza uzina in scopul privatizarii. Liderii sindicali au mai obtinut promisiunea ca, printr-un protocol, salariatii care pleaca acum in somaj sa fie rechemati la locurile de munca, pe masura ce fabrica se va redresa economic.

Niciun comentariu: