Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.
Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.
Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.
Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.
Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.
Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!
Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal, Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .
duminică, 15 martie 2009
Amatorism. DNA nu stie cand si cati bani s-au dat pentru fraudarea concursului de procurori
Dosarul presupusei fraudari a concursului de ocupare a unor functii de conducere in cadrul Parchetului General lasa, ca mai toate dosarele Sectiei I a DNA, mai multe semne de intrebare care, deocamdata, nu isi gasesc raspunsul.O sa enumeram cateva aspecte mai importante ale cauzei pentru a va ajuta sa intelegeti ca procurorii anticoruptie nu au reusit sa raspunda la principalele intrebari.
Sesizarea
Se stie deja ca DNA a aflat de acest caz de la DIICOT Pitesti. Aceasta efectua o supraveghere telefonica asupra unui hacker. Urmaritul a spus, pe telefon, ca procurorul Gheorghe Dumitru i-a rezolvat un dosar contra unei sume de bani. A inceput ascultarea telefon
ului lui Dumitru. Acesta nu a vorbit despre dosarul hackerului, dar a discutat pe telefon despre faptul ca vrea sa participe la un concurs organizat de Institutul National al Magistraturii pentru ocuparea functiei de procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Pitesti.Pentru a castiga acest concurs, Dumitru a discutat cu un bun si vechi prieten al sau, judecatorul Gheorghe Cerbeanu, magistrat la Tribunalul Valcea. Cerbeanu l-a dus pe Dumitru la Gheorghe Bucur, notar in Bucuresti, fost judecator la instanta suprema si membru al CSM.
Cand DNA l-a chemat pe Dumitru sa-l puna sub invinuire in dosarul hackerului, i-a aruncat si pastila despre fraudarea concursului. Initial, Dumitru a cedat si a facut un autodenunt, dar cand a vazut ca procurorii anticoruptie ii cer sa puna pe el tehnica pentru a-l filma pe Bucur, si-a dat seama ca nu sunt probe impotriva lui si si-a retras autodenuntul.
Grecul incapatânat
In mintea procurorilor DNA, legatura dintre Bucur si organizatorii concursului era procurorul Eugen Cojocaru, despre care se stia ca este membru al Comisiei de examinare. Aici apare o mare eroare de interpretare. Eugen Cojocaru, chiar daca figureaza pe site-ul INM ca membru supleant, nu indeplinea trei conditii: nu isi depusese CV-ul la INM, nu semnase instructajul privind organizarea concursului si nu ridicase mapa despre criteriile de acordare a functiilor.
Bucur si Cojocaru sunt vechi prieteni. Exact in perioada in care erau urmariti de DNA, notarul se ocupa de o tranzactie cu un teren a unei rude de-a lui Cojocaru, tranzactie care se impotmolise din cauza unui cetatean grec. De aceea, in discutiile telefonice, apar mai multe referiri la un grec. DNA interpreteaza aceste referiri ca vizandu-l pe procurorul Cristian Deliorga, si el de origine greaca, membru in CSM.
Tot in aceeasi perioada, Eugen Cojocaru este sunat de mai multe ori de un alt candidat la o functie de conducere, Sterian Guli, cel care viza conducerea Parchetului Capitalei. In discutii, Guli ii spune lui Cojocaru ca el crede ca „va fi lucrat“. Cojocaru o suna apoi pe Gabriela Ghita, sefa Comisiei de examinare, si ii spune ca el crede ca se vor face falsuri la concurs.Dupa examinarea orala a candidatilor, Ghita ii spunea si ea lui Cojocaru ca a simtit ca este ceva in neregula si de aceea, sambata 17 noiembrie, cand s-au elaborat subiectele, le-a cerut membrilor comisiei sa incuie laptop-urile pe care au facut cele 51 de subiecte intr-un seif din sediul INM.
In concluzie, din datele noastre rezulta ca DNA nu a reusit sa raspunda cu probe la urmatoarele intrebari, pe care comunicatul dat in urma cu o saptamana le da ca sigure: despre Dumitru se crede ca a dat 5.000, 10.000 sau 15.000 de euro pentru subiecte, dar DNA nu poate preciza momentul cand s-a facut plata si nici suma, asa ca ramane intrebarea cati bani s-au dat si cand? O alta intrebare este aceea daca subiectele au iesit de la comisie, DNA neputand preciza cine le-a scos si cui le-a dat, asa ca ramane intrebarea daca la concursul pentru ocuparea unor functii de conducere in Parchetul General s-au pus doar pile sau au fost cumparate subiectele.Pana cand DNA nu va raspunde la aceste intrebari, cererile lor de mandate de arestare vor ajunge in acelasi cos de gunoi in care sunt acum dosarele lui Adrian Nastase, cererea de arestare a lui Ioan Avram Muresan si alte multe cauze penale.
Inculpatii din «Lotul INM» raman in libertate
Procurorii Gheorghe Dumitru si Eugen Cojocaru impreuna cu notarul Gheorghe Bucur vor fi cercetati in stare de libertate pentru fraudarea concursului organizat in vederea ocuparii unor functii de conducere in cadrul parchetelor, dupa ce magistratii Completului de 9 judecatori al Curtii Supreme au respins, ieri, recursul declarat de Directia Nationala Anticoruptie (DNA). Cererea DNA, formulata in subsidiar, prin care procurorii anticoruptie solicitau stabilirea unei perioade in privinta interdictiei de a parasi tara, a fost admisa de Completul de 9 judecatori al instantei supreme, astfel ca, potrivit deciziei de ieri a magistratilor, doi dintre inculpati au interdictie pentru 29 de zile, iar al treilea, pentru 30 de zile. Gheorghe Dumitru, Eugen Cojocaru si Gheorghe Bucur si-au sustinut, ieri, nevinovatia in fata instantei Curtii Supreme, primul dintre ei declarand ca nu avea cunostinta despre existenta concursului, acest lucru aflandu-l, prin telefon, de la fostul sau coleg din Consiliul Superior al Magistraturii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu